reclame en sponsoring

Een brede waaier van sponsoring en reclame partnerschappen zijn beschikbaar, van eenvoudige banners om tekstuele en fotografische inhoud van de website te vullen, om multi-pagina feature-artikelen. Andere opties zijn halve pagina, full-pagina en dubbel-pagina wordt weergegeven, evenals een unieke en innovatieve reclame combinaties.

pic1

 


Jaar professionele inzet resulteerde in de Portal Ik houd van Rio, een werk dat van Rio de Janeiro, de stad en de staat, ontdekt door de duizenden pagina's van toeristische, culturele, historische en sociale informatie, samen met duizenden exclusieve foto's van het grootste artistieke norm.


eu amo rio de janeiro

 


Innovatieve structuur en vormgeving van de portal nooit gedaan voor enige andere plaats in de wereld, is rijk aan inhoud die gemakkelijk wordt gebruikt, resulterend in een product van het hoogste niveau en waar een breed scala aan internationale lezers.


j'aime rio de janeiro, brazil

 


Gebruikers kunnen eenvoudig toegang tot de hoofdstukken door middel van computers en tablets, waarderen van een unieke filosofie van de presentatie en vormgeving, waar het logo, boodschap en webadres "Ik houd van Rio" wordt onthuld in meer dan 50 talen.


 

I LOVE RIO in KOREAN

 


Gepresenteerd in het Engels, en rechtstreeks Google-vertaald in vele talen door de lezer, wordt de Portal gericht vooral in de richting van internationale gebruikers, waardoor de website een waardevol instrument voor de wereldwijde presentatie van de nationale en multinationale merken in de regio's en markten.


 

rio de janeiro in chinese

 


Gebaseerd op een filosofie van exclusieve reclame, de Portal biedt ruimte voor een select aantal sponsors en deelnemers. Een Partner merk wordt duidelijk weergegeven op elk van de honderden pagina's van de inhoud en afbeeldingen van een gesponsorde hoofdstuk.


 

pic6

 


Reclame variëren, ook op basis van het niveau van de positieve betrokkenheid bij het mondiale milieu-proces van de Sponsor, aangezien een van de doelstellingen van het Ik houd van Rio geeft onderscheid aan diegenen die een verschil maken in de wereld.


 

posto9.com

 


Sponsors die delen Ik houd van Rio de visie en ondersteuning van duurzame economische ontwikkeling en positieve sociale bijdragen, krijgen speciale tarieven en aandacht. Ik houd van Rio: goed voor iedereen.