distributie

Reclame van de website wordt aangedreven door drie principes: gratis of gesponsord distributie, gerichte distributie en creatieve distributie van content en aanverwante aanbod.


Er zijn verschillende Ik houd van Rio producten, waarvan sommige zijn gratis op het punt van de consumptie en distributie, wat betekent dat klanten niet hoeven niets te betalen aan de rijke en informatieve historische en culturele inhoud te lezen, en distributeurs niet hoeven te betalen om de website tot hun beschikking als een product aangeboden aan klanten.


image

GLOBAL ZICHT


Een deel van de Ik houd van Rio de distributie strategie omvat op maat plannen en partnerschap ontwikkelingen van merken en producten, om de afbeelding van Rio de Janeiro cultuur en onthullen zowel nationaal als mondiaal.

Terwijl de Portal bereikt internationale zichtbaarheid en naamsbekendheid door middel van vrije en unieke content die in meer dan 50 talen, lokale Carioca aanbod bereiken diep in Brazilië via een breed scala van consumentenproducten.

De gezamenlijke ontwikkeling van het toerisme en culturele inhoud via online en papieren publicaties, samen met de producten die Carioca cultuur, gebouwd op een andere uitbreiding van multi-product naamsbekendheid.


Toegesneden redactionele inhoud in combinatie met een gemeenschappelijke merknaam visuele identiteit in alle productlijnen, wordt gebruikt om uit te leggen en te bevorderen alle aanbiedingen terwijl framing hen binnen Carioca geschiedenis en cultuur.


Variërend van gastronomie om fotoboeken, van cosmetica tot sportartikelen, Ik houd van Rio is toegewijd aan het onthullen van een deel van de juwelen van de Cidade Maravilhosa in steeds verdergaande, innovatieve en creatieve manieren.