de website

I LOVE RIO  is een portaal met een unieke filosofie, die de sociale, culturele en historische weefsel van de prachtige stad Rio de Janeiro, Brazilië.


Verleden van de stad, de huidige en potentiële worden gepresenteerd in een lichte en speelse manier, waardoor ze toegankelijk en aantrekkelijk voor bewoners, bezoekers en publiek uit de verte. Een originele, positieve en expansieve lens helpt lezers om betekenisvol te begrijpen en zich met het mysterie en magie van Carioca culture.The Website volgt een vriendelijke structuur, makkelijk te gebruiken, intuïtief en visueel aangename presentatie van artikelen over toerisme, cultuur, muziek, gastronomie, lifestyle, uitgaan, mode, sport, bedrijfsleven, geschiedenis, Niterói en diverse steden in Rio de Janeiro staat.Het teksten worden aangevuld met prachtige foto's van de hoogste kwaliteit, en elke presentatie shocases Rio met panoramisch diepte en helderheid.


image

De filosofie


Met ongeveer 25.000 pagina's van de inhoud, I LOVE RIO biedt een nieuw toeristisch-culturele interpretatie - In aanvulling op de presentatie van nuttige informatie voor bezoekers en toeristen, is de portal ontworpen om te laten zien hoe elke culturele aspect van Rio de Janeiro kwam te ontwikkelen, uit te leggen hoe deze plaatsen invloed op het leven en de tradities van Rio de bewoners en Rio's artistieke en culturele productie.

I LOVE RIO onthult projecten en initiatieven die verband houden met het behoud van de natuur, het behoud van het milieu, en de afstemming met de regionale ontwikkeling - naast het verstrekken van directe links naar de verschillende instellingen die verantwoordelijk zijn voor deze activiteiten en projecten. De Portal benadrukt sterk het respect voor de natuur, en het belang van de bescherming van het milieu boven alles.

Deel van I LOVE RIO  is gewijd aan de 16 unieke steden in de staat Rio de Janeiro - voor elk van deze steden de website benadrukt de geschiedenis, de natuur, de lokale culturele evenementen, voedsel en onderdak opties; gericht op het vergroten van het belang van internationale toeristen voor de hele staat van Rio de Janeiro, naast de hoofdstad.