bedrijf

Zich bewust van het groeiende belang van Rio de Janeiro in de mondiale markt, ik houd van Rio biedt een breed scala van informatie over de economie van de stad, geschikt voor mensen uit het bedrijfsleven, ondernemers en economen.


Nuttige ideeën over hoe om zaken te doen en gaan met de lokale markt cultuur zijn aanwezig, zowel voor begrip en bewustzijn te verhogen. Aandacht voor de uitbreiding van industrieën en bedrijven, samen met de technische en nuttige contacten met lokale bedrijven te betrekken en succesvolle initiatieven te ontwikkelen. Om de lezers rechtstreeks aan instellingen en bedrijven aan te sluiten, de website bevordert ook de handel en de lokale ontwikkeling.


image

Infrastructuur en middelen


De economieën van Brazilië en Rio de Janeiro zijn sterker geworden in het afgelopen decennium: innovatieve macro-economisch beleid, de ontdekking van de extra natuurlijke rijkdommen en belangrijke sociale hervormingen hebben geholpen export te verhogen en presenteert Brazilië als een aantrekkelijke investering bestemming.

Strategieën voor de verbetering van de onderontwikkelde gebieden, een sterke ondersteuning van particuliere bedrijven en initiatieven van enkele miljarden aan het verbeteren van de algemene infrastructuur zoals communicatie en transport zijn hoog op de agenda van de federale, provinciale en lokale - resulterend in een economisch klimaat dynamische het aantrekken van internationale investeerders en commerciële ondernemingen.

Overheidsinstellingen fondsen gezet op een ongekende schaal aan de verbetering van de infrastructuur en faciliteiten in het hele land, waarin het podium voor een grotere beroepsbevolking, en meer mogelijkheden voor investering in de toekomst

De Braziliaanse regering heeft Brazilië gepositioneerd als een wereldleider, het aanbieden van hulp aan de buurlanden, het aanpakken van de missies van de Verenigde Naties, en in samenwerking met Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse landen om de infrastructuur en partnerschappen te ontwikkelen.


Rio de Janeiro is de culturele hoofdstad van Brazilië en een van de belangrijkste financiële centra, winkels en openbaar vervoer. Na São Paulo, Rio de Janeiro is de Braziliaanse stad met de op één na hoogste bruto binnenlands product, geraamd op ongeveer 150 miljard reais per jaar. Het grootstedelijk gebied is de tweede grootste nationale rijkdom pole, en 70% van de economische kracht van de staat Rio de Janeiro.


Trots aan de federale hoofdstad van Brazilië zijn tot 1960, bijna 200 jaar geleden, Rio heeft zich ontwikkeld tot een levendige administratieve, financiële, commerciële en culturele centrum.

De stad is de thuisbasis van een solide infrastructuur met een internationale luchthaven een binnenlandse luchthaven een belangrijke haven,,, twee metrolijnen, enkele intercity spoorlijnen en een halte van het openbaar vervoer van honderden buslijnen en duizenden bus.

Rio is de thuisbasis van grote financiële bedrijven, communicatie en een eigen staat en onderhoudend. De recente ontdekking van olie in het Campos Basin in Rio bleken de belangrijkste basis van een aantal oliemaatschappijen, gas en Braziliaanse en buitenlandse energie, in feite, Brazilië pre-salt regio, een enorm gebied van diep water reserves van olie onder een dikke laag zout, kan maximaal 100 miljard vaten - het verstrekken van een grote vraag naar diensten in Rio.

De stad is een belangrijke zakelijke en bancaire gebieden, beleggingsactiviteiten van Rio de Janeiro zijn onder andere de ontwikkeling van vastgoed, fondsbeheer, en de tweede grootste beurs in Brazilië. Opgericht in 1845, het Rio de Janeiro Stock Exchange was de eerste beurs in Brazilië op te richten, de handel vandaag uitsluitend staatsobligaties

De stad heeft industrieën van de scheepsbouw, metallurgie, raffinage, gas en petrochemie, farmaceutica, textiel, voedselverwerking en meubilair. Daarnaast is de belangrijkste Braziliaanse organisaties van entertainment, televisie, drukkerijen en uitgeverijen hebben vestigingen in metropolitanana regio.

De aanwezigheid van een grote haven heeft Rio een belangrijk centrum van de internationale import en export activiteiten samen met de kustvaart en andere gebieden van Brazilië en Zuid-Amerika maakte.


Toerisme en entertainment zijn de belangrijkste aspecten van het economische leven in Rio, als de stad is een belangrijke bestemming voor Braziliaanse en buitenlandse bezoekers en de mogelijkheden voor internationale toerisme voortdurend in ontwikkeling. De stad is naar verwachting aanzienlijk groeien in dit gebied, mede als gevolg van het houden van grote internationale evenementen zoals het WK 2014 en de Olympische Spelen in 2016, die een geldstroom, tientallen nieuwe hotels, en het potentieel in de open markt gebracht voor expansie.


De kust van Rio de Janeiro heeft een van de sterkste toerisme en economische markten in de wereld, is ook de meest populaire bestemming voor het grootste deel van de 50 miljoen Brazilianen toeristen die vakantie landelijk elk jaar.

Historisch gezien is de dienstensector is het belangrijkste onderdeel van de economie van Rio de Janeiro, en samen met de kleine bedrijven houdt bloeiende stad het hele jaar door. Duizenden grote en kleine bedrijven, fabrieken en handel van voedsel, kleding, huishoudelijke apparaten, meubels, sigaretten, lederwaren, sieraden, kunst en ambachten. Onlangs heeft de productie van elektronica en computers begon een grotere rol spelen in de economie.

Er zijn meer dan 200.000 bedrijven in Rio geregistreerd, het aanbieden van een aantal verschillende producten en diensten. De overgrote meerderheid van deze bedrijven zijn micro en klein, met minder dan 100 werknemers. Dienstensectoren en het openbaar bestuur, goed voor meer dan 70% van alle banen in de stad, handel rekeningen dicht bij 16%, 10% en 5% industrie bouw.

Rio de Janeiro heeft ongeveer 24.000 industriële bedrijven die banen voor meer dan 800.000 mensen. Een economie op een veel grotere uitbreiding van de middenklasse hebben de vraag naar jonge professionals gedreven met het hoger onderwijs, door het omzetten van de stad in een nieuw land van kansen. Braziliaanse merken die aanwezig zijn in families van Zuid-Amerika, zijn actief uit te breiden in de wereldwijde markten, met Rio de Janeiro en Sao Paulo in het hart van deze uitbreiding.

Gunstige factoren voor de huidige investering in Rio onder meer de uitbreiding van de interne markt en de vraag naar grondstoffen, de investeringen in de openbare veiligheid, hoge kwaliteit marketing en event platforms en de beschikbaarheid van lokaal talent.


De bevolking van Rio de Janeiro is ongeveer 6,4 miljoen mensen, het bereiken van bijna 12 miljoen mensen in het grootstedelijk gebied een nog grotere consumentenmarkt verschijnt wanneer meer dan 1,6 miljoen buitenlanders bezoeken Rio per jaar.


Deskundigen voorspellen dat er investeringen in de olie- en gassector door R $ 488.000.000.000 in Brazilië tussen 2014 en 2017, en de meeste van deze is geconcentreerd in Rio de Janeiro, die 80% van de middelen is in het land.

Rio biedt ruimte voor groei kansen en zinvolle zaken in de scheepsbouwsector, wegeninfrastructuur, havens, luchthavens, telecommunicatie en toerisme. De stad is eigenaar van de derde grootste haven van de wijk en het transport in het land, en de grote investeringen zijn aan de gang voor de vernieuwing en uitbreiding.

De groeiende bevolking en een verbeterde infrastructuur in sloppenwijken, samen met de toename van het inkomen van de bevolking, zijn er meer en meer handel aangetrokken tot minder ontwikkelde gebieden van Rio de Janeiro. Deze nieuwe overeenkomst versterkt de economie van de lokale gemeenschappen, en zichtbare groei van het inkomen en de kwaliteit van leven van de bewoners. Studies en gegevens blijkt dat de toenemende vraag genereert veel mogelijkheden om de handel uit te breiden naar de plaatselijke behoeften.

De exponentieel groeiende belangstelling en betrokkenheid bij de onderneming, was een ontmoeting met gezamenlijke inspanningen van overheden en niet-gouvernementele organisaties om de zorg voor en ondersteuning van de ontwikkeling van lokale economieën in de sloppenwijk, het zien van de potentiële groei naar een sterker en meer verenigd Rio. Seminars, workshops en lezingen worden regelmatig georganiseerd om het ondernemerschap te stimuleren en ondersteunen van bestaande bedrijven.

De Braziliaanse service van steun aan kleine en micro-ondernemingen (Braziliaanse Dienst om kleine bedrijven), of Sebrae, bevorderde de ontwikkeling van lokale bedrijven in gepacificeerd gemeenschappen sinds 1996. In 2011, ontwikkelde een project om meer dan 60.000 ondernemers door middel van bijeenkomsten ondersteunen evenals het verstrekken van advies en doelgerichte training.


De reputatie en het commerciële potentieel van Rio heeft genoten van een continue groei staat, en als zodanig, het fantastische landschap van de stad fungeert als een broedplaats voor consumenten, producenten en deskundigen op het internationale landschap in uw vakgebied vorm te geven.


In het licht van de groeiende belangstelling van de investeringen, Rio de Janeiro is gastheer voor een aantal prestigieuze beurzen en congressen, waar consumenten en producenten te delen ideeën, netwerk en innoveren. De stad heeft een eerlijke en conferentie Olie en Gas tweejaarlijkse met meer dan 1500 deelnemers, georganiseerd door het Instituut voor olie en gas, en ook de jaarmarkt, Naval internationale wal.

Een belangrijke beurs voor producten van vitaminen en eiwitten, en een andere voor kleding en sportartikelen spreken over de sterke markt voor producten met betrekking tot gezondheid en fitness. Op hetzelfde moment, de mode-industrie in Rio is gegroeid in omvang en reputatie in de afgelopen jaren, de stad herbergt nu een verscheidenheid van de mode beurzen en evenementen.